GOOGLEMAPS: Vendndodhja e Fabrikes (Location)
NGA SHQIPERI MESME DHE VERIUT PER TEK MIRELI
Autodstrada Durres - Kavaje
NGA HYRJA JUGORE E KAVAJES PER TEK MIRELI
Autodstrada Rrogozhine - Kavaje
NGA QENDRA QYTETIT TE KAVAJES PER TEK MIRELI

Mireli Shpk. mbush 20 vite!

Fabrika e qumeshtit Mireli, themeluar ne vitin 1992, nje nder liderat e tregut shqiptar, te prodhimeve te qumeshtit, produktet e ofruara prej saj, jane te nje cilesie teper te larte. Garancia e ketij niveli eshte pervoje e gjate, e ketyre 20 viteve veprimtarie ne kete fushe!

Harta ku tregtohen produktet Mireli

Dyqanet ne pronesi te firmes Mireli do ti gjeni tek adresat e meposhtme

TIRANE:
Rruga Gjergj Fishta
Prane Gjykates
TIRANE:
Rr. Hoxha Tasim Nr. 2
DURRES:
Rruga Aleksander Goga
KAVAJE:
Shetitorja Nr.1
Perballe bankes Raffeisen
Fabrika e Qumeshtit Mireli
© 1992 - 2013 Te gjitha te drejtat e rezervuara