Mireli

Na kontaktoni

Produkte Natyrale

Mireli

Fabrika e qumështit Mireli, e njohur për angazhimin e tij ndaj cilësisë dhe traditës, është një ndër kompanitë më të respektuara në industrinë e ushqimit në Shqipëri. Në vitin 1992, kompania hapi dyert për herë të parë dhe që nga ajo kohë, ka pasur vetëm rritje dhe sukses.

Rreth Mirelit

Ne Prodhojmë Produktet Më të Shëndetshme të Qumështit Natyral

Që nga themelimi ynë, ne kemi qenë të përkushtuar ndaj prodhimit të produkteve të qumështit natyral të cilësisë së lartë. Ne besojmë se konsumatorët meritonjë ushqim të pastër, të shëndetshëm dhe me shije të shkëlqyer, dhe kjo është ajo që ne ofrojmë çdo ditë.

Qumësht

Kos

Djath

Pse të Zgjidhni Mirelin

Eksperienca dhe Cilësia Që Na Bën Të Veçantë

Produktet tona janë të njohura për cilësinë e tyre të jashtëzakonshme. Ne përdorim vetëm lëndët e para më të mira dhe metodat më të avancuara të prodhimit për të siguruar që çdo produkt që del nga fabrika jonë është i lartë në cilësi dhe shije.

PRODUKTET TONA

Qumësht i Freskët 1.5 Liter

Kos Natyral Shishe

Kos Natyral Gotë

Gjalp 100 Gram

Gjalp 250 Gram

Djath Mozzarella

Djath i Bardhë Lope

Gjizë e Freskët

Kaçkavall Lope

Kaçkavall Dele i Grirë